İstatistikler

Toplam : 128929

Bir Ayet

Bir Hadis
GECEYLE GÜNDÜZÜN BİRBİRİ ARDINCA GELİŞİNDE, ALLAH’IN GÖKTEN RIZIK (SEBEBİ OLARAK YAĞMUR) İNDİRİP, ONUNLA YERYÜZÜNÜ ÖLÜMDEN SONRA DİRİLTMESİNDE, RÜZGARLARI EVİRİP ÇEVİRMESİNDE AKLINI KULLANAN BİR TOPLUM İÇİN DELİLLER VARDIR.

Câsiye, 45/5

ÎMAN ETMEDİKÇE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ SEVMEDİKÇE DE (GERÇEK ANLAMDA) İMAN ETMŞ OLAMAZSINIZ.

Müslim, Îman,93; Tirmîzî, Sıfâtu'l-Kıyâme, 56.
2014 RAMAZAN
Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye Diyanet Vakfı Hac & Umre Sosyal Güvenlik Kurumu T.C. Kimlik Numarası Kepez
Kaymakamlığı
Kepez